Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A franciák szerint Mbappé döntött a folytatásról – sajtóhír

Hosszú hónapok óta húzódik a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű klasszisának kérdése, melyre azonban hamarosan végre tényleg választ kaphatunk…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A Le Parisien csütörtök esti információi szerint a Paris Saint-Germain csapata megegyezett játékosával, Kylian Mbappével a világbajnok labdarúgó lejáró szerződése további két évvel, 2024-ig való meghosszabbítását illetően.

Ezeket a híreszteléseket többek közt Fabrizio Romano is azonnal tagadta, aki úgy tudja, hogy Mbappé továbbra sem hozta meg a várva várt döntését, és a családjával tekintik át a helyzetet, hogy mi lenne a legjobb a játékos számára.

Mivel a 23 éves francia támadó gyermekkori kedvenc csapatának vallja a Real Madridot, a világsajtó már évek óta összeboronálta őket egymással. Nyílt titok, hogy a Real valóban szívesen látná a játékost, és nem lehet kétséges az sem, hogy Mbappé ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egyszer a madridi klubban szerepeljen, de lejáró szerződése ellenére nem kötelezte el magát a csapathoz, mint ahogyan a jelenlegi kenyéradójával sem hosszabbított.

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 214 mérkőzés alatt 167 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az aktuális kiírásban 24 gólt szerzett a Ligue 1-ben és további hatot a BL-ben.