Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland már az orvosin is átesett új csapatánál – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, az általános nemzetközi sajtóvélekedések szerint eldőltnek tekinthető, hogy melyik klubnál folytatja a következő idénytől a Borussia Dortmund gólgyárosa…

Fabrizio Romano is “áldását adta” arra, hogy Erling Haaland átigazolására, legalábbis az átigazolási szakértő is beszámolt róla, hogy megszületett az egyezség azt illetően, hogy a Borussia Dortmund játékosa átigazol a Manchester City-hez. A transzferguru úgy tudja, hogy a korábban rebesgetett 75 millió eurós kivásárlási ár helyett új csapata 60 millió euró körüli összeget fizethet az új szerzeményért.

A gólgyárost még két évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt már jó ideje biztosra veheti volt az idei nyári klubváltása. Haaland megszerzése iránt az elmúlt időszakban a teljesség igénye nélkül a City mellett a Manchester United, a Barcelona és a Real Madrid egyaránt megalapozott érdeklődést tanúsított. A 21 éves csatár bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 88 meccsen 85-ször volt eredményes a BVB színeiben.

Haaland az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 28 gólt szerzett klubjában 29 találkozó leforgása alatt, jelenleg is éppen egy sérülés után van, és aktuális formája nem idézi a legszebb napjait. Bizonyára teljesítményére már a klubváltása körüli, jó ideje húzódó hercehurca is egyre inkább rányomja a bélyegét, de hamarosan végre lezárulhat a hosszú-hosszú ideje zajló szappanopera.