Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Monaco: 60 millió euróért vihetik az ifjú középpályást – sajtóhír

A hercegségiek tisztában vannak azzal, hogy a nyár folyamán topcsapatok fogják megkörnyékezni egyik legjobbjukat, így árcédulát tűztek a nyakába.

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

Az AS Monaco 60 millió eurót szeretne kapni ifjú középpályásáért, Aurélien Tchouaméniért, a Le10Sport értesülései szerint. A 22 éves labdarúgót 2024-ig köti szerződés a francia csapathoz, piaci értékét pedig 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, ennek következtében reális lehet az érte kért összeg.

Tchouameni 2020 januárjában érkezett a Monacóhoz 18 millió euró ellenében a Bordeaux együttesétől. A védekező középpályás azonnal beverekedte magát a kezdőbe, és a jelenlegi idényben pedig már csapata egyik legjobbjává nőtte ki magát. Összesen 93 tétmérkőzésen lépett eddig pályára a hercegségiek színeiben, amelyeken 8 gólja és 6 gólpassza van a 8-szoros francia válogatott labdarúgónak.

A hírek szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik komolyabban a 22 éves játékos iránt, de a Liverpool és a Real Madrid is figyelemmel követi a helyzetét.