Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol bajnok hálóőrt igazolna a Newcastle! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United együttese szeretné leigazolni a Leicester City kapusát, Kasper Schmeichelt.

A talkSport legfrissebb beszámolója alapján a Newcastle United gárdája a következő szezonra mindenképp szeretne igazolni egy magasabb minőséget képviselő kapust. A hírek szerint erre a feladatra a Leicester City rutinos hálóőrét, Kasper Schmeichelt szemelték ki.  A 35 esztendős portás az elmúlt évek egyik legrosszabb szezonját tudhatja maga mögött, ami nagyrészt összefügg a “Rókák” idei balszerencsés idényével, és a rengeteg sérülttel, ami alaposan kihatott a csapat teljesítményére. A dán kapusnak ráadásul jövő nyáron lejár a szerződése a Leicesternél, így még most tudnák értékesíteni őt, jövőre ugyanis már ingyen távozhatna. A források szerint egyébként Schmeichel sem zárkózik el a távozás lehetőségétől, karrierje utolsó szakaszában ugyanis egy igazán ígéretes, felfelé törekvő projekt részese lehetne.

Kapser Schmeichel 2011 óta tagja a Leicester City keretének. A klub színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 476 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 147-et kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét 4 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.