Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltásra készül a PSG – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a francia bajnok Paris Saint-Germain csapata komolyan fontolóra vette vezetőedzője leváltását a nyári szünetben…

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A L’Équipe beszámolói értelmében a Paris Saint-Germain együttese új vezetőedzőt készül kinevezni a nyári szünetben a kispadjára, noha még egy évig szerződésben áll jelenlegi trénerével, Mauricio Pocchettinóval.

Az 50 éves tréner tavaly január óta irányítja a PSG-t, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A párizsi klub ugyan magabiztosan megnyerte a francia bajnokság küzdelmeit, de a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült. A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor Pochettino leváltására.

A francia lap úgy tudja, hogy a lehetséges utódjelöltek közt szerepel a Tottenhamet gardírozó Antonio Conte, a River Plate sikeredzője, Marcelo Gallardo, a Spezia feltörekvő trénere, Thiago Motta és a német válogatottnál való hosszú szerepvállalása után szabadúszó Joachim Löw neve is.