Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megszerezné az Atalanta a Juventus játékosát – sajtóhír

Megbízható olasz lapinformációk szerint az Atalanta együttese a kölcsönszerződés után is foglalkoztatni szeretné a Juventus hátvédjét…

 

Nicoló Schira információi szerint az Atalanta csapata az idei kölcsön után 20 millió euró ellenében végleg megvásárolni készül Merih Demiral játékjogát a Juventustól.

A 24 éves hátvéd két év alatt nem tudott állandó játéklehetőséget követelni magának a torinóiaknál, minden sorozatot beleszámítva 32 meccsen viselte a Bianconeri szerelését. A legutóbbi kiírásban 15 bajnoki mérkőzésen számítottak rá, azonban az őt erre a szezonra kölcsönző bergamóiaknál 26 bajnokin és összesen 40 tétmeccsen vették számításba.

Demiral korábban a Sassuolo csapatában szerepelt, azt megelőzően a török Alanyaspor és a portugál Sporting CP B csapatának labdarúgója volt. A 33-szoros török válogatott játékos számára nem sikerült fényesen a tavalyi Európa-bajnokság, hiszen a török válogatott csoportja utolsó helyén végzett nulla ponttal, Demiral pedig még öngólt is vétett a későbbi győztes olaszok elleni nyitómeccsen.