Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund fiatal tehetségét vinné a Real Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Dortmund fiatal tehetségét, Youssoufa Moukokót szeretné leigazolni.

(Photo by Mario Hommes/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Real Madrid erősen fontolgatja, hogy leigazolják a Borussia Dortmund egyik csodagyerekét, Youssoufa Moukokót. A támadó nagyon kevés lehetőséghez jutott ebben a szezonban a sárga-feketék mezében, így távozni szeretne a csapattól. A 17 esztendős támadó összesen 21 találkozón léphetett pályára ebben a szezonban, ám összesen csupán 351 percet tölthetett a gyepen, igaz ez is elég volt számára 2 gól és 1 gólpassz összehozásához. Moukoko ennek fényében nem szeretné meghosszabbítani 2023 nyarán lejáró szerződését a csapattal, így a Dortmundnak még ezen a nyáron értékesítenie kell őt, ha szeretnének némi pénzt látni belőle. A források alapján a Real kész lenne 10 millió eurót fizetni a fiatal tehetségért.

Youssoufa Moukoko pályafutása során 37 mérkőzésen kapott szerepet a Dortmund színeiben, ez idő alatt 5 gólt és 2 asszisztot ért el. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.