Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat a Real csatárzsenije – sajtóhír

Megbízható médiaértesülések szerint a spanyol bajnoki éllovas Real Madrid együttese hamarosan megújíthatja meghatározó támadója szerződését…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A Marca információi szerint a Real Madrid együttese hamarosan meghosszabbíthatja a csapat kiváló brazil támadója, Vinícius Júnior 2024-ig érvényes megállapodását.

A 21 éves brazil tehetség negyedik szezonját tölti a “királyi gárda” alkalmazásában, és a korábbi szertelen, kiegyensúlyozatlan játékát követően a 2021-2022-es idényben abszolút húzóembere a csapatnak. Vinícius minden sorozatot figyelembe véve 50 pályára lépés alatt 21 gólt és 20 gólpasszt szorgoskodott össze az aktuális szezonban. A sokak szerint aranylabdás formában teljesítő Karim Benzema hűséges „fegyverhordozója” lett, a francia gólzsákot remekül szolgálja ki jobbnál jobb labdákkal, de ha úgy alakul, a második hullámban érkező társakat is megfelelően hozza helyzetbe, ha éppen nem ő maga tör egyenesen kapura.

A Real Madrid 2018-ban 46 millió euróért vásárolta meg a játékjogát, amely a brazil labdarúgás történetének második legdrágább eladása volt Neymar után.

Vinícius hazája nemzeti válogatottjában 2019-ben debütált, és a közelmúltban a 12. fellépésén megszerezte első gólját a brazil nemzeti együttes színeiben.