Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski közölte döntését klubjával – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hetek óta téma a Bayern München gólgyárosának klubváltása, amelyre könnyen lehet, hogy akár már az idei nyári átigazolási időszakban sor kerülhet…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A Sport információi szerint a Bayern München lengyel gólfelelőse, Robert Lewandowski tájékoztatta a bajor klub vezetőségét a szándékairól, melynek értelmében nem kívánja meghosszabbítani 2023 nyaráig érvényes szerződését a csapattal, és még idén nyáron át akar igazolni a Barcelonához.

Tavaly Lewandowski fantasztikus idényt futott, hiszen beállította Gerd Müller megdönthetetlennek hitt, 40 gólos Bundesliga-rekordját, miközben minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen 47 gólt szerzett az évad során. Egy évvel korábban a 2019-2020-as szezonban 47 tétmérkőzésen 55 gólt szerzett, a Bundesligának pedig 34 találattal lett a gólkirálya. Az aktuális kiírásban a bajnokságban eddig 33 meccsen 34 találatig jutott, míg összességében 45 meccsen 49 gólos.

Az elmúlt hetekben a Barca komoly érdeklődést mutat a 33 éves lengyel gólzsák iránt, a hírek szerint a játékossal már megegyeztek, már “csak” az érintett csapatoknak kell közös nevezőre jutniuk a klubváltással kapcsolatban.