Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ousmane Dembelé visszatérhet a Bundesligába! – sajtóhír

A Sky Sports információi alapján a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelonát erősítő Ousmane Dembelét a Bayern München szeretné szerződtetni…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Bayern München érdeklődést mutat Ousmane Dembelé játékjoga iránt. A francia válogatott támadó szerződése a szezon végén lejár, így a bajorok ingyen szerezhetnék meg. A Barcelona azonban állítólag szeretne vele hosszabbítani, ráadásul az elmúlt mérkőzéseken rendre a kezdőben kap lehetőséget Xavitól. Dembelé számára pedig nem lenne ismeretlen a Bundesliga légköre, hiszen a Barca előtt a Borussia Dortmundban futballozott.

Ousmane Dembelét 2017 nyarán 140 millió euró ellenében igazolta le az FC Barcelona a Dortmundtól. A katalánok nagy reményeket fűztek hozzá, viszont a francia támadót rengeteg sérülés hátráltatta az évek során. A 2019/2020-as idényben például a bajnokságban mindössze 5 mérkőzésen tudott pályára lépni. Dembelé összesen eddig 149 találkozón húzhatta magára a Barca szerelését, ezeken 32 találatot és 34 gólpasszt jegyzett. Társaival két bajnoki címet és Király-kupát nyert.