Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Dybala elköszönt a szurkolóktól

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus argentin támadója, Paolo Dybala hivatalos Instagram-oldalán keresztül köszönt el a szurkolóktól. 

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Már korábban eldőlt, hogy Paolo Dybala a jelenlegi szezon végén távozik a Juventustól, a támadó pedig most közösségi oldalán köszönt el a szurkolóktól.

A torinói gárda az elmúlt egy évben tárgyalásokat folytatott az argentin játékossal a nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, ám végül márciusban a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem kötnek új megállapodást a támadóval.

A játékos eddig nem szólalt meg nyilvánosan a távozásáról, viszont a ma esti, Lazio elleni idényzáró hazai bajnoki meccs előtt Instagram-oldalán búcsúzott el a drukkerektől.

“Ez lesz az utolsó meccsem Juventus-mezben. Azt hittem, még sok évig együtt leszünk, de a sors különböző utakra sodor bennünket. Nem lesz könnyű, de mosolyogva lépek pályára. Felemelt fejjel, tudván, hogy mindent megtettem a klubért”

– írta Dybala a búcsúposztban.

A 32-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta játszik a Juventusban, ahová a Palermótól érkezett. A torinóiakkal ötszörös olasz bajnok, négyszeres kupa-, s háromszoros szuperkupa-győztes lett, 2017-ben Bajnokok Ligája-döntős volt. A Zebrák színeiben 291 tétmérkőzésen 115 gólt szerzett.