Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: véglegesítették az egykori angol válogatottat a kispadon – HIVATALOS

Az angol másodosztályban (Championship) a bennmaradást az utolsó körökben bebiztosító Reading együttese döntött a hajrában kinevezett menedzseréről…

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Reading együttese hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a 2022-2023-as idényre is meghosszabbította Paul Ince menedzser és segédje, Alex Rae megbízatását.

Az 54 éves szakember februárban vette át a Royals irányítása alatt, és bár tizennégyből csak négy mérkőzést nyertek meg három döntetlen és hét vereség mellett, a Reading biztosan bennmaradt a másodosztályban. Ince menedzserként egyelőre kevésbé tudott bizonyítani, hiszen bár több alacsonyabb osztályú csapatnál is feltűnt, mostani kinevezése előtt nyolc éven át nem kapott feladatot.

Az újonnan véglegesített menedzser annak idején 1992 és 2000 között 52 alkalommal viselte az angol válogatott mezét, miközben olyan csapatokban fordult meg, mint a West Ham United, a Manchester United, a Liverpool vagy a Middlesbrough együttese, de légiósként az olasz Intert is erősítette.