Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtartaná kulcsembereit a Tottenham – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint a Tottenham által kölcsönzött két meghatározó szereplőjét is véglegesíteni készül a londoni egyesület…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Tottenham együttese a Juventustól kölcsönzött Dejan Kulusevski és az Atalantától bérelt Cristiano Romero játékjogát egyaránt véglegesen megvásárolná a nyári átigazolási időszakban. A két játékosért együttesen nagyjából 80 millió eurót fizetnének.

A 22 esztendős szélsőt a torinóiak 2020 januárjában szerezték meg az Atalantától, az akkori tavaszt még kölcsönben a Parmában töltötte, aztán viszont rendszeres résztvevője lett a Bianconerinek. Kulusevski a 2020-2021-es idényben hét találatig jutott, a következő idényben viszont kiszorult a kezdőcsapatból, és végül idén januárban a londoniakhoz irányították őt. Az északmacedón származású svéd szélső Spurs színeiben ismét megkapta a kellő játéklehetőséget, 17 PL-bajnokin háromszor tudott eredményes lenni, és meggyőzte Antonio Conte vezetőedzőt a további szolgálatainak szükségességéről.

A 24 éves argentin válogatott hátvéd 2019 és 2021 között ugyancsak a Juventus kötelékében állt, előbb a Genoa, majd az Atalanta csapatában töltött kölcsön alatt bizonyította rátermettségét. Romero a három olaszországi idénye alatt a Serie A legjobb védői közé emelkedett, múlt nyáron a Spurs nagy reményekkel vette őt kölcsön a bergamóiaktól. A tehetséges védő nem okozott csalódást, sérülései ellenére 22 bajnokin és összesen 30 tétmeccsen állt csapata rendelkezésére, akik a továbbiakban is mindenképpen vele közösen képzelik el a jövőt.