Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea szélsőjét igazolná le a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a Chelsea szélsőjét, Hakim Ziyecht szeretné leigazolni.

(Photo by Alex Broadway/Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint a Manchester United gárdája szemet vetett a Chelsea szélsőjére, Hakim Ziyechre. A marokkói futballista nem számít alapembernek Thomas Tuchel együttesében, amit jól mutat, hogy az idei 42 mérkőzéséből mindössze 8-at játszhatott végig, összesen pedig 2309 percet tölthetett a pályán, tehát meccsenként átlagosan 55 perc jutott neki. A hírek alapján Ziyech sincs feltétlenül megelégedve a helyzetével, míg a Manchester Unitednél az az Erik ten Hag fogja átvenni az irányítást, aki korábban az Ajaxnál együtt dolgozott a 29 esztendős futballistával. A mindkét szélen és a támadósorban is bevethető Ziyecht a források szerint hajlandó is lenne elengedni a tulajdonosváltás körüli nehézségekkel küzdő londoni klub, éppen azért, mert Thomas Tuchel elképzeléseiben nem tölt be kulcsfontosságú szerepet.

Ziyech 2020 nyarán érkezett a Chelsea együtteséhez 40 millió euró ellenében az Ajaxtól. A marokkói szélső azóta 81 találkozón 14 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.