Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Mourinho korábbi játékosát akarja az MU-ból!

Angol és olasz lapértesülések szerint José Mourinho szívesen látná csapatában újfent a Manchester United együttesétől szerződése lejártával a nyáron távozó Nemanja Maticot. 

A 33 esztendős szerb védekező középpályás korábban a Chelsea és a Manchester United együttesénél is volt a portugál tréner játékosa, és köztudottan jó a kapcsolatot ápolnak.

Ennek fényében Mourinho abban bízhat, hogy meggyőzheti egyik kedvelt játékosát arról, hogy szerződjön az olasz fővárosba.

“Soha nem szeretek játékosokról beszélni, hiszen ezzel, nem biztos, hogy jót teszek egy másik klubnak, magamnak vagy most az AS Romának. Nemanja fantasztikus játékos, olyan, akiben maximálisan megbízom a pályán. Mindenki tudja, hogy milyen a kapcsolatunk, és mennyire kedveljük egymást.” – idézi a Sky Sports a rómaiak trénerét, aki állítólag a háttérben gőzerővel dolgozik már azon, hogy a Szerbiába hazavágyó Maticot mégis rábírja egy római kitérőre.

Az olasz La Gazzette dello Sport szerint Moruinho már személyes találkozóra is invitálta Rómába Maticot a következő napokban – Meglátjuk hogyan sikerül Moruinho terve.