Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét klubot válthat a Spurs korábbi csillaga – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint az Everton csapata nyitott lenne megválni a mindössze fél éve szerződtetett játékosától…

A The Sun értesülései szerint az Everton együttese 20 millió font ellenében nyitott lenne megválni a Tottenham csapatától a januári átigazolási időszakban megszerzett Delle Allitól.

A 25 éves irányító 2015-ös debütálása óta sokáig kirobbanthatatlan alapembere volt a Spurs összeállításának. Több szezonban is 50 tétmérkőzésen lépett pályára, összességében pedig már 67 gólt szerzett 269 mérkőzés alatt a gárda színeiben. Alli annak idején a legjobb évében, a 2016-2017-es szezonban 22 találatot szórt a londoni gárda színeiben. Azóta viszont jelentős mélyrepülésbe kezdett.

A tavalyi évad során mindössze 15 bajnokin, az aktuális idényben féltávnál túl csupán 10 PL-mérkőzésen számoltak vele, így megváltak tőle. Azonban a liverpooli “kékeknél” sem találták meg a helyét, mindössze kilenc bajnokin jutott játéklehetőséghez, kezdőként egyszer sem.

A 37-szeres angol válogatott középpályás az angol első osztályban korábban kizárólag a Spurs színeiben játszott, azalőett a harmadosztályú MK Dons futballistája volt.