Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost is adna Lewandowskiért a Barca – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hetek óta téma a Bayern München gólgyárosának klubváltása, amelyre könnyen lehet, hogy akár már az idei nyári átigazolási időszakban sor kerülhet…

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona vezetősége készen áll felajánlani Memphis Depay játékjogát is bizonyos pénzösszeg mellett a hosszú ideje kiszemelt Robert Lewandowski megszerzése érdekében.

A 33 éves lengyel gólgyárost még egy évig szerződés köti a bajorokhoz, de a klub sportigazgatója is megerősítette, hogy a labdarúgó a távozását kérte. Lewandowski összesen hetedik, sorozatban ötödik alkalommal lett a Bundesliga gólkirálya, miután 34 mérkőzésen 35 gólt szerzett az elmúlt kiírásban. A gólerős támadó a 2014-es megszerzése óta 375 pályára lépés alatt 344 gólig jutott a müncheni alakulat színeiben.

Eközben az érintett 28 éves holland válogatott támadó  tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz, azonban az idény közben kinevezett Xavi Hernández vezetőedző hosszútávú elképzeléseiben kevésbé szerepel a neve, így a helyiek szerint borítékolható a nyári eladása. Depay ezidáig 27 bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett a Blaugrana színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 37 tétmeccsen szerepelt, az utóbbi időben sérülések és gyengébb formája miatt is többször hiányzott, többször csak epizódszerep jutott számára, így cseppet sem nélkülözhetetlen.