Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: brazil tehetség is a kiszemeltek között! – sajtóhír

A katalán Sport című lap beszámolója szerint az FC Barcelona a következő hetekben konkrét lépéseket tehet a Palmeiras 15 esztendős tehetségének, Endricknek a megszerzéséért.

A júliusban 16 születésnapját betöltő támadó ugyan 2024-ig szóló szerződést írt alá nemrég nevelőegyesületével, azonban a nyártól európai top-csapatok ajánlata közül válogathat.

A Sport szerint a Barca terve, hogy előnybe kerüljön a riválisokkal szemben, mégpedig úgy, hogy nyélbe ütnének egy korai megállapodást a Palmeirasszal és a játékossal.

Miután 16 esztendős koráig Endricket amúgy sem szerződtethetik európai csapatok, a Barcánál pedig támogatnák, hogy legalább egy évig még mindenképpen a Palmeirasban erősödjön a tehetséges fiatal, akár még mindegyik fél számára egy Nyer-Nyer megállapodás köttethet a nyár elején.

A Sport az átigazolás anyagi vonzatát illetően pontos összegeket nem említ, azt viszont megjegyzi, hogy a katalánok egy bizonyos összeg mellett számos bónuszt is bele kell, hogy foglaljanak majd a szerződésbe – Ennek megkötése előtt azonban a Palmeirasszal kellene dűlőre jutni a részleteket és igényeket illetően.