Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-döntő: Liverpoolban elismerték, a Real Madrid számára mindig különleges a sorozat!

A Liverpool brazil kiválósága, a pályafutása korábbi szakaszában a Real Madridnál is megforduló Fabinho a minap az As című madridi lapnak adott exkluzív interjút, amelyben természetesen a két csapat közelgő Bajnokok Ligája fináléjára is kitért.

“A legutóbbi három meccsüket láttam a sorozatban. A Bajnokok Ligájában valami különlegesre mindig képesek! A mostani szezonban nagyon rövid időszak alatt rendre tudtak két-három gólt szerezni, nem is akármilyen csapatok ellen! Nem kérdés, hogy ilyen meccsekkel a hátuk mögött megérdemelték, hogy itt legyenek a döntőbe. Megnyerték a spanyol bajnokságot is, jó formában vannak, tele önbizalommal. Meglátjuk hogy alakul majd a döntő! Egy biztos, fantasztikus meccs lesz, de remélem azért mi nyerünk!”  – így jelenleg sérüléséből épülgető 28 esztendős játékos, aki megnyugtatta a “vörösök” szurkolóit, hogy ott lesz a párizsi fináléban.

“Kétség sem férhet hozzá, hogy ott leszek a döntőben… Játszani akarok. Nem csak én, mindenki azért dolgozik, hogy a legjobb állapotban legyen a BL-döntőre. Nyugodt és magabiztos vagyok azt illetően, hogy minden a legjobban alakul majd. Nincs más dolgom, mint pihenni, feltöltődni és elvégezni a rehabilitációból még hátralévő feladatokat május 28-áig.” – üzent Fabinho, majd megfogalmazta minden liverpooli legnagyobb vágyát a szezon még hátralévő két meccsét tekintve:

“Nem tudnék választani a Premier League és a Bajnokok Ligája megnyerése között! Remélem mindkettőt megnyerhetjük!”