Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: bejelentették a nyári felkészülés első részleteit!

Ahogyan azt várni lehetett, a katalán sztárcsapat az USA-ban túrázik majd a nyáron. A klub a felkészülés első részleteit meg is osztotta a rajongókkal.

Az amerikai túra Miamiban kezdődik majd, ahol július 19-én az Inter Miami együttesével találkoznak a katalánok; 11 nappal később már New Yorkban lesz a csapat, ahol a helyi New York Red Bulls ellen.

A júliusi túrának lesz egy Los Angeles-i és Las Vegas-i helyszínei is, amelynek a pontos időpontjait illetően még várat magára a hivatalos kommüniké – A tervek szerint utóbbi helyszínen a Real Madrid lesz az ellenfél.

“Boldogok vagyunk, hogy visszatérhetünk az USA-ba, ahol rengeteg szurkolónk van. Az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment át a futball az országban, ahol, különösen az új generációk körében elképesztően népszerű lett. A célunk az volt, hogy közelebb vigyük a csapatot az amerikai szurkolóinkhoz, még jobban átadni nekik a Barca-érzést vagy a klub értékeit. Biztos vagyok abban, hogy mindannyian élvezni fogjuk a túrát!” – kommentálta a bejelentést a Barca marketing ügyeiért felelős elnök-helyettese, Juli Guiu.