Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-győztes szélsővel erősítene a Tottenham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Eintracht Frankfurt szélsőjét, Filip Kosticot szeretné leigazolni.

(Photo by Maja Hitij/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Tottenham együttese szeretné leigazolni a Frankfurt kiválóságát, Filip Kosticot. A források alapján a londoni klub érdeklődése annyira komoly, hogy az Európa-liga fináléjában személyesen tekintették meg Kostic teljesítményét. A 29 esztendős szélső helyzete igen speciális, hiszen nagyon kevés olyan csapat van a Frankfurton kívül, amely olyan szisztémában játszik, amiben az ő erősségeit kamatoztatni lehet. A legmagasabb szinten éppen ezért csak két érdeklődő van a szerb iránt, az Inter és a Tottenham személyében. A hírek szerint a német gárda akkor lenne hajlandó megválni egyik legnagyobb értékétől, ha valamelyik csapat kifizet érte 28-30 millió euró körüli összeget, amit a Tottenham kész is letenni az asztalukra.

Filip Kostic 2018 nyara óta erősíti a Frankfurtot. A klub színeiben eddig 170 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 33 gólt és 63 gólpasszt jegyzett. Szerződése jövő nyárig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.