Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: nagy bejelentés, máris megvan a Dortmund új edzője! – hivatalos

A német élvonalbeli bajnokságban szereplő Borussia Dortmund a hivatalos honlapján közölte, hogy Edin Terzic visszatér a csapat kispadjára, ő veszi át Marco Rose helyét a vezetőedzői poszton.

Terzic korábban már irányította a sárga-feketéket, sőt egy évvel ezelőtt Német Kupát nyert az együttessel. Rose érkezésével ő lett a klub technikai igazgatója, most azonban 2025 nyaráig ismét a tréneri feladatokat látja majd el.

A német-horvát szakember a következő mondatokat nyilatkozta a BVB honlapjának a kinevezése kapcsán:

„Az emberek pontosan tudják, hogy a Dortmund különleges helyet foglal el a szívemben. Köszönöm a vezetőség tagjainak, Aki Watzkénak, Michael Zorc-nak és Sebastian Kehlnek, hogy ismét bizalmat szavaztak nekem. Mindent el fogunk követni, hogy a csapat sikereket érjen el.”

A Dortmund kerete egészen biztosan átalakul a következő idényre, hiszen például Erling Haaland a Manchester City kedvéért elhagyja a gárdát, ahogyan nagy valószínűséggel Axel Witsel is távozik majd, míg az eddigi érkezők között a következő nevek szerepelnek: Niklas Süle, Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck és Salih Özcan.