Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török középpályással erősített a Dortmund! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Köln középpályását, Salih Özcant.

(Photo by Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)

A Dortmund együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy szerződtették a Kölntől Salih Özcant. A török középpályásért 5 millió eurót fizetettek a sárga-feketék, aki 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá. Özcannak kulcsszerepe volt abban, hogy a Köln ilyen kiváló szezont produkált, és végül a 7. helyet szerezték meg, így a konferencialigában vitézkedhetnek. A 24 esztendős játékosnak a hírek szerint több ajánlata is volt, de ő a Dortmund mellett döntött:

Köln az én szülővárosom, nagyon kevés csapatért hagytam volna el ezt a várost. A Borussia Dortmund viszont meggyőzött engem, az az energia, ami ebből a csapatból árad az elképesztő. Ezen kívül a Bajnokok Ligájában is szerepelhetek a klubbal, ami szintén nagyon vonzó volt számomra. Már alig várom, hogy egy ilyen közönség előtt hazai színekben pályára léphessek. Nagyon boldog vagyok, hogy karrierem egy magasabb szintjére léphetek a Dortmundál, mindent meg fogok tenni azért, hogy megháláljam a bizalmat.

Özcan minden sorozatot figyelembe véve 128 mérkőzésen lépett pályára a Köln színeiben, amelyeken 4 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.