Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a La Ligából érkezhet a távozó Rüdiger utódja – sajtóhír

Az angol együttesnél már ki is szemelték a biztosan távozó Antonio Rüdiger utódját, aki a Bajnokok Ligája elődöntős Sárga tengeralattjárótól érkezhet.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A Chelsea a Villarreal középhátvédjével, Pau Torressel pótolná távozó alapemberét a védelemben, a Fichajes értesülései szerint. A 25 éves védő piaci értékét 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2024-ig szól a spanyol alakulattal, így nem lesz olcsó mulatság a leigazolása.

A 17-szeres spanyol válogatott labdarúgó a Sárga tengeralattjárónál nevelkedett, náluk járta végig a ranglétrát, amelynek felnőtt keretébe 2019-ben került fel, de előtte egy évet lehúzott kölcsönben a Málaga csapatánál. Torres összesen 134 tétmérkőzésen léphetett pályára a Villarreal színeiben, amelyeken védő létére 11 gólt is sikerült szereznie.

A folyamatosan remek és magabiztos játékkal elő rukkoló védő iránt a Manchester United is élénken érdeklődik, már tavaly nyáron is szerették volna őt leigazolni a Vörös Ördögök, ám akkor maga a védő mondott nemet.