Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megvenné kölcsönjátékosát a Celtic! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a skót bajnokságban szereplő Celtic együttese szeretné végleg megvásárolni a Benficától Jotát, aki a mostani szezont kölcsönben töltötte a zöld-fehéreknél.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Kiváló szezont produkált a Celtic színeiben Jota, aki a Benficától került kölcsönbe erre a szezonra a skót együtteshez. A portugál szélső vásárlási opcióval került a Celtichez, amely szeretné is érvényesíteni ezt, ám pár apró részletben még meg kell egyezniük a Benficával a transzfer véglegesítése előtt. A hírek szerint Jotáért 8 millió euró körüli összeget fog fizetni a skót klub, ám a portugálok szeretnének a jövőbeni értékesítéséből is részesülni, erről folyik most az egyeztetés a felek között.

A mindkét szélen bevethető 23 esztendős játékos minden sorozatot figyelembe véve összesen 40 mérkőzésen lépett pályára zöld-fehérben, ez idő alatt pedig 13 góllal és 14 gólpasszal segítette csapatát a bajnoki cím és a Ligakupa megnyeréséhez. Piaci értékét 5,5 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.