Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligába készül az Inter rutinos játékosa – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtóbeszámolók szerint az olasz bajnoki címvédő Inter csapata nyáron elengedheti tapasztalt szélsőjét…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A Football Italia aktuális beszámolói értelmében az Inter csapatától távozni készülő Alexis Sánchez megszerzése iránt a Sevilla együttese mutat megalapozott érdeklődést. A rutinos chilei légióst még 2023-ig köti szerződés a milánói alakulathoz, azonban nem kívánja a következő idényben is foglalkoztatni őt.

A 33 éves szélső ugyan jó darabig kizárólag epizódszereplő volt a Nerazzurrinál, azonban beugróként is egyre megbízhatóbban teljesített, így három idényt töltött el a csapat alkalmazásában. Sánchez ez idő alatt 109 mérkőzésen 20 találatot regisztrált, legutóbbi idényében kilenc gólig jutott.

A chilei játékos annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően szerződött a szigetországba, ahol az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz. A “vörös ördögöktől” először kölcsönben került a Nerazzurrihoz, akik 2020-ban véglegesítették őt.