Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabdás játékos veheti át az Espanyol irányítását – sajtóhír

A katalán együttes a La Liga utolsó két fordulójában már vezetőedző nélkül volt, így már egy ideje nézelődnek a piacon, jelen állás szerint egy korábbi olasz válogatott játékost ültetnének a padra.

(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

Az AS értesülései szerint az Espanyol legfőbb kiszemeltje az üresen maradt vezetőedzői pozícióra nem mást, mint a korábbi aranylabdás játékos, Fabio Cannavaro. Az egykori kiváló védő a La Liga 36. fordulója után menesztett Vicente Moreno helyét veheti át, akinek a Deportivo Alaves elleni 2-1-es vereség után köszönték meg a munkáját, de ez már csak az utolsó szög volt a koporsóba, ugyanis előtte a mutatott játék hétről hétre gyenge volt és az eredmények sem jöttek.

A 48 éves szakember jelenleg munkanélküli, 2021 szeptember 28-a óta nincs csapata, addig Guangzhou FC-t irányította közel két évig, amellyel sikerült begyűjteni egy bajnoki trófeát, valamint a kínai szuperkupát.

Cannavaro előtte irányította már a Guangzhout 8 hónapig, valamint volt az Al-Nassr és a TJ Quanjian vezetőedzője is, de egyik helyen sem jöttek be a számításai.