Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembélé elutasította a Barcát, máshol szeretne játszani – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Ousmane Dembélé úgy döntött, nem marad a Barcelonában, és új csapatban folytatja a pályafutását. 

(Photo by Steve Christo – Corbis/Corbis via Getty Images)

A spanyol AS információi szerint Ousmane Dembélé elutasította a Barcelona legutóbbi hosszabbítási ajánlatát, mivel a Paris Saint-Germain csapatában szeretné folytatni a pályafutását. A francia Le Parisien azonban úgy tudja, hogy a párizsi alakulat nem igazán érdeklődik a francia szélső iránt. A játékos szerződése június 30-án jár le.

Ezt a döntést az elmúlt napok történései is alátámasztották. A katalán gárda már nyilvánosan feladta azt, hogy hosszabbíthat támadójával, mivel nem tudtak megegyezni az anyagi kérdésekben. Emellett a hírek szerint Dembélé felmondta barcelonai lakását is, amiben már más bérlők élnek.

Januárban bár ki akarták kényszeríteni a távozását, a francia szélső végül maradt, és meghatározó játékosa volt a katalán gárdának a szezon második felében, mivel Xavi bizalmat szavazott neki

Dembélé 2017-ben igazolt a Borussia Dortmund csapatától a Barcelonába 140 millió euró ellenében. Beilleszkedését folyamatos sérülései hátráltatták, ám így is minden sorozatot figyelembe véve 150 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt közel 5 évben, amelyeken 32 gólt és 34 gólpasszt jegyzett.