Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két transzfert jelentett be a Napoli – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idényében a harmadik helyen végző Napoli együttese a csütörtök esti órákban két hivatalos tranzakciót jelentett be…

 

A Napoli együttese megerősítette, hogy a kölcsön után 15 millió euró ellenében végleg megszerezte a középpályás Frank Anguissa játékjogát a Fulham gárdájától, valamint leigazolta az uruguayi balhátvéd Mathias Oliverát a Getafétől.

A 26 éves középpályás Franciaországban nevelkedett a Reims csapatánál, majd 2015-től 2018-ig az Olympique Marseille alkalmazásában állt, és 106 mérkőzésen át viselte a dél-francia klub szerelését, mígnem továbbállt a szigetországba. Az előző két szezont még a Premier League-ben töltő londoniak színeiben 58 első osztályú bajnokin kapott szerepet, a Championshipbe azonban nem tartott velük, mert befutott érte a Partenopei ajánlata. Anguissa 25 bajnokin és összesen 30 tétmeccsen állt Luciano Spalletti rendelkezésére a 2021-2022-es szezon során.

Eközben a balbekk 2017 óta légióskodik az öreg kontinensen, és immár három éven át alapembernek számított posztján a madridi gárda színeiben. Olivera több mint száz mérkőzésen játszott a spanyol élvonalban, a 2020-2021-es kiírásban 31, az elmúlt idényben 32 fellépés jutott neki. A legutóbbi kiírás során több mint 2800 játékperc alatt egy találat és három előkészítés fűződött a nevéhez. A hazájában a patinás Nacional együttesében nevelkedő hátvéd a Celeste felnőtt válogatottjában még nem mutatkozhatott be, de a korosztályos válogatottakban annak idején rendszeres szereplőnek bizonyult.