Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Az egyik kiesőtől igazolna a West Ham United! – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint a West Ham United együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Burnleytől Maxwel Cornet játékjogát.

A Telegraph legfrissebb beszámolója alapján több kérője is van Maxwel Cornetnak, aki nem tudta kiharcolni a bennmaradást a Burnleyvel a Premier Leagueben. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az élvonalbeli csapatok igyekeznek megszerezni a kiesők legjobb játékosait. Ebbe a sorba illik bele Cornet is, aki tavaly nyáron igazolt a Burnleyhez a Lyontól. A 25 esztendős futballista Angliában is megállta a helyét, hiszen 28 találkozón 9 gólt és 1 gólpasszt hozott össze. A hírek szerint a legfőbb érdeklődő a francia játékos iránt nem más, mint a David Moyes vezette West Ham United, de a források alapján az Everton is szívesen a soraiban tudná a villámgyors szélsőt. Cornet egyébként abban az esetben mozdítható a csapattól, ha valaki kifizeti érte azt a záradékot, ami arra az esetre szerepelt a szerződésében, ha a Burnley kiesik az élvonalból. Ez az összeg nagyjából 20 millió eurónak felel meg.

Maxwel Cornet piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához.