Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az olasz bajnok kulcsembere is kiszemelt? – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Real Madridnál szívesen látnák az AC Milan bajnokcsapatának egyik meghatározó játékosát, Rafael Leaot.

A La Gazzetta dello Sport szerint Madridban már vizsgálják annak az eshetőségét, miképpen mozdíthatnák el a portugál játékost Milánóból.

A június 10-én, 23. születésnapját ünneplő villámgyors, erőtől duzzadó, technikás szélső hatalmas fejlődésen ment át az idei szezonban. Kellett is a siker Leaonak, hiszen már 2019 óta a Milan játékosa, ám igazán maradandót nem tudott alkotni a piros-feketéknél.
Az idei szezonban már minden sorozatot figyelembe véve 42 találkozón kapott lehetőséget összesen 3200 percet a pályán töltve; 14 gólja és 12 gólpassza pedig impozáns mutató.

A La Gazzetta dello Sport megjegyzi azt is, hogy Leao ugyan jól érzi magát a rossonerinél, azonban a Real Madrid hívószava tudjuk, hogy sok mindent megváltoztat.

A már a portugál válogatottba is rendre meghívott futballista szerződése 2024 nyarán jár le a Milannal, ahol gyorsan szeretnének is egy 2026-ig szóló új szerződést aláíratni Leaoval, 150 millió eurós kivásárlási záradékkal.