Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb Kupa: Katai duplája után a Crvena Zvezda emelhette magasba a trófeát

Lejátszották a Szerb kupa döntőjét a Crvena Zvezda és a Partizán között. Kiegyenlített mérkőzést játszottak a csapatok, de végül a Crvena mindig felülkerekedett ellenfelén, és ezzel megnyerte a trófeát.

Kevés esemény történt az első félidőben, a játék képét tekintve kiegyenlített mérkőzés volt. A 23. percben Markovic lőtt kapura a vendégektől, de kicsit a bal oldala mellé ment a labda. Azonban a 26. percben sikerült megszerezniük a vezetést Katai találatával. A 36. percben volt egy egyenlítési lehetősége a Partizánnak, amikor Miljkovic lövését védte a kapus. Végül új gól már nem esett a játékrészben.

A második félidőben kicsit feljavult a Partizán, a 62. percben pedig ki is egyenlítettek, amikor Urosevic lőtt kapu jobb alsó sarkába. Nem örülhettek azonban sokáig, mivel a 73. percben Katai ismét betalált, és ismét vezetést szerzett csapatának. A 95. percben még egyet lőhettek volna, de Ivanic az ígéretes helyzetéből a kapu fölé lőtte a labdát, de így is megnyerték a kupát.

Crvena Zvezda – Partizan 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Katai (26. 73.) ill. Urosevic (62.)
Sárga lap: Stankovic (35.), Kanga (45+4.), Rodic (54.), Pavkov (69.), Katai (73.), Krsticic (90.) ill. Markovic (45+4.), Lutovac (86.)
Kiállítás: – ill. –