Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: a Liverpooltól érkezhet középpályás – sajtóhír

A Kalapácsosok a Vörösök perememberét szeretnék leigazolná a nyár folyamán, ugyanis David Moyes komolyabb szerepet szánna neki.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

A West Ham United a Liverpool középpályása, Alex Oxlade-Chamberlain iránt mutat komolyabb érdeklődést a Mirror és a Goal információi szerint. A Bajnokok Ligája döntős csapat 10 millió fontot szeretne kapni angol játékosáért, akinek szerződése lejár jövőre.

A 28 éves labdarúgó 2017-ben igazolt a Liverpoolhoz az Arsenaltól 38 millió euróért cserébe, azóta 133 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Vörösök színeiben, amelyeken 17 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. A 2021/22-es szezon elején megkapta a lehetőséget, azonban az idény hajrájában már a kispadra sem ültette le őt Jürgen Klopp. Nem is rég volt egy olyan kijelentése Chamberlainnek, hogy nem tudni mit hoz a jövő, amellyel már lehet előrevetítette az esetleges távozását.

A hírek szerint az Aston Villa is kacérkodik a leigazolásával, de egyelőre a West Ham tűnik a favoritnak, akik már felvették a kapcsolatot a liverpooli csapattal és egyeztetések folynak a két klub között.