A PSG elvinné az Arsenal kegyvesztettjét – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain csapata menekülési lehetőséget kínálna az Arsenal egykori rekordigazolása számára…

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

A Foot Mercato értesülései szerint a Paris Saint-Germain csapata szívesen látná soraiban az Arsenal együttesében létszámfelettivé váló egykori rekordigazolást, Nicolás Pépét.

Az “ágyúsok” 2019 nyarán 80 millió euróért cserébe igazolták le a 26 éves szélső támadót a francia Lille gárdájától, miután számtalan topcsapattal versenyeztek meg érte. Azok után, hogy Pépé utolsó idényében 39 mérkőzés alatt 22 gólt szerzett és 11 előkészítést vállalt francia klubjában, és Ligue 1 teljes mezőnyéből csupán az éllovas PSG más dimenziót képviselő világsztárja, a 33 gólos Kylian Mbappé szerzett nála több gólt, a londoni kaland eddig mégsem sikerült jól számára, és könnyen akár a végéhez is érhet.

Az Arsenal színeiben az első szezonjában még csak nyolc, a másodikban viszont 16 találatot szórt, ezzel szemben a legutóbbi évad során csak epizódszereplőnek számított. Pépé a 2021-2022-es évad során a bajnokságban csupán egyszer volt eredményes, összességében 23 mérkőzés alatt három gólt lőtt.