Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Udinese védőjét szemelte ki a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Udinese védőjét, Destiny Udogiet szemelte ki.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus együttese új célpontot szemelt ki magának a balhátvéd posztjára. A források alapján a Juve legújabb célpontja nem más, mint Destiny Udogie, aki az Udinesét erősíti. A 19 esztendős hátvédet Alex Sandro pótlására szeretné megszerezni a torinói gárda, akivel nem tudtak megállapodni a szerződése meghosszabbításáról, így lehet, hogy őt a nyáron értékesíteni fogják. Érdekesség, hogy Udogie az előző idényben csupán kölcsönben szerepelt az Udinénél, ám olyan jól sikerült a szezonja, hogy éltek az opciós jogukkal, és 4 millió euróért cserébe végleg leigazolták az olasz futballistát a Hellas Veronától. A hírek szerint ennek az összegnek közel a négyszeresét kereshetik rajta, amennyiben a Juve valóban szeretné őt a soraiban tudni.

Destiny Udogie az előző szezonban összesen 37 mérkőzésen lépett pályára az Udinese színeiben, amelyeken 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.