Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard: “A következő szezonban mindent meg fogok tenni a Real Madridért”

A Real Madrid a Liverpoolt legyőzve nyerte meg a Bajnokok Ligáját, amelyet tegnap ünnepeltek meg együtt a szurkolókkal Madridban. Az ünneplésen felszólalt Eden Hazard is, aki ígéretet tett a drukkereknek. 

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Eden Hazard és a Real Madrid kapcsolata korántsem úgy alakult, ahogy a felek 2019-ben elképzelték. A belga támadó az elmúlt három évben szinte folyamatosan sérült volt, emiatt pedig alig kapott szerepet a mérkőzéseken.

Hazard a mostani BL-kiírásban mindössze 83 percet játszott, de ugyanolyan boldog volt, mint mindenki a csapatból. Az ünneplésből is kivette a részét, és Madridban, a Cibeles téren komoly ígéretet tett a szurkolóknak.

“Az elmúlt három évben rengeteget voltam sérült, és sok minden közbejött. A következő évben viszont mindent meg fogok tenni a Real Madridért.”

A belga válogatott játékos 2019-ben 115 millió euróért érkezett a Chelsea-től, de azóta csak 66 tétmeccsen lépett pályára a királyi gárdában. Hazard tavasszal egy újabb műtéten esett át, amitől a játékos és a klub is azt várja, hogy megoldja a folyamatos problémáit, és végre régi formájában tündökölhet.