Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér a Roma kölcsönjátékosa az Arsenalhoz – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóbeszámolók szerint az AS Roma nem véglegesíti az Arsenal középpályását, hanem a játékos visszatérhet előző klubjához…

 

Fabrizio Romano beszámolói értelmében az AS Roma csapata nem tervezi, hogy a tavaszi kölcsön után végleg megszerezze Ainsley Maitland-Niles játékjogát az Arsenal csapatától, így a labdarúgó visszatérhet a londoni együtteshez.

A 25 éves középpályás az “ágyúsok” saját nevelésű labdarúgója, az első csapatban még 2014-ben alig 17 esztendősen debütált. Maitland-Niles menet közben a 2015-2016-os szezon során az Ipswich Town, a tavalyi kiírás alkalmával pedig a West Bromwich Albion soraiban szerepelt kölcsönben. Bemutatkozása óta az Arsenal színeiben 132 pályára lépést vállalt, melyeken három találat fűződött a nevéhez. A PL idei kiírásában ősszel mindössze nyolc fellépés jutott neki, így a formába lendülés reményében adták őt kölcsön. Azonban a “farkasoknál” sem jutott sokkal több szerep neki, az évad második felében mindössze nyolc bajnokin és 12 tétmeccsen foglalkoztatták.

Az ötszörös angol válogatott játékos számos variációs lehetőséget adhat csapata számára, mivel szélsőként, szélső védőként és akár belső középpályásként is bevethető.