Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: a hajrában verte meg Lengyelország Walest – videóval

Lengyelország és Wales találkozója nyitotta a Nemzetek Ligája összecsapásait. Kiegyenlített mérkőzést játszottak a csapatok, és a második félidőben Wales vezetést is szerzett, de a lengyelek megfordították az eredményt.

 (Photo by Martin Rose/Getty Images)

Kiegyenlített első félidőt játszott a walesi és a lengyel válogatott, kevés helyzettel. A 4. percben a hazaiak veszélyeztettek, amikor Klich beívelését Zielinski fejelt kapura, de kicsivel elkerülte a kapu jobb oldalát. A 21. perben Lewandowski próbálkozott, amikor egy szóló végén laposan lőtt a tizenhatosról, de a kapus bravúrral védett. Wales is többször lőtt kapura, de ezeket rendre blokkolták a lengyel védők.

A második félidőben már beindultak az események. Az 52. percben meg is szerezte a vezetést Wales, amikor Matondo beadása után Williams lőtte ki a bal alsó sarkot. A lengyelek kicsit jobban játszottak, és a 72. percben ki is egyenlítettek, amikor Puchacz passzolt Kaminskinak, aki a jobb alsó sarokba lőtt. A végét megnyomták a lengyelek, és a 85. percben a vezetést is megszerezték, ekkor Swiderski talált be a kapu közepébe, és ezzel le is zárták a mérkőzést.

Lengyelország  – Wales 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Kaminski (72.), Swiderski (85.) ill. Williams (52.)
Sárga lap: Bereszynski (61.) ill. Morell (29.), Norrington-Davies (75.)
Kiállítás: – ill. –

Az A Liga 4. csoportjának jelenlegi állása: