Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aston Villa leigazolta az AS Roma kapusát – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy végleg megvásárolták az AS Roma kapusát, Robin Olsent. 

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Igaznak bizonyulta Fabrizio Romano értesülései, hiszen az Aston Villa megerősítette, hogy a kölcsönszerződése lejártával végleg leigazolja az AS Romából Robin Olsent. Az angol klub közleménye szerint még nem dőlt el, hogy mennyiért tartják meg a hálóőrt, de egybehangzó sajtóértesülések szerint 3,5 millió eurót fizettek érte az olaszoknak.

Olsen 2022 januárjában került kölcsönbe az Aston Villához, de mindössze csak egy Premier League-mérkőzésen kapott lehetőséget, a Manchester City elleni bajnoki záráson. Akkor nagyon rövid idő alatt 3 gólt kapott Guardiola gárdájától, ez pedig a City bajnoki címét is jelentette. A leigazolásával viszont úgy tűnik, második számú hálóőrként számolnak vele Emiliano Martínez mellett.

A 32 éves kapus 2018 óta az AS Roma játékosa, ám sok időt nem töltött az olasz fővárosban, mindössze egy szezont. Kölcsönben korábban megfordult a Cagliari, az Everton és a Sheffield United együtteseinél is.