Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megpecsételődött a PSG edzőjének a sorsa – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint a Paris Saint-Germain vezérkara meghozta a döntését néhány fontos szereplő jövőjét illetően…

(Photo by John Berry/Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói szerint a Paris Saint-Germain vezetősége meghozta a döntését Mauricio Pochettino menesztéséről, de még egy megbeszélésre sor kerül majd Nasser Al-Khelaifi irodájában.

Az 50 éves tréner tavaly január óta irányítja a PSG-t, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A párizsi klub ugyan magabiztosan megnyerte a francia bajnokság küzdelmeit, de a Bajnokok Ligájában már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült. A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor Pochettino leváltására, sokak szerint azt tervezik, hogy Zinédine Zidane veszi át tőle a stafétát.

Ugyanakkor Romano arról is írt, hogy a sportigazgatói posztot betöltő Leonardo távozása is biztosra vehető, akit minden bizonnyal Luis Campos fog követni a pozícióban. Az 57 éves sportvezető korábban az AS Monaco és a Lille OSC csapatánál töltött be hasonló szerepkört, jelenleg a Celta Vigónál tevékenykedik.