Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU vinné az Ajax csillagát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Manchester United együttese mindenképpen meg akarja szerezni az Ajax Amszterdam brazil csillagát…

(Photo by Cees van Hoogdalem/Soccrates/Getty Images)

A Goal információi szerint a Manchester United újonnan kinevezett menedzsere, Erik ten Hag előző állomáshelyéről, az Ajax Amszterdam csapatától el akarja hozni magával a brazil Antonyt, akiért cserébe előreláhatólag 60 millió euró körüli összeget kéne fizetniük.

A 22 esztendős szélső hazájában a São Paulo csapatában nevelkedett, majd 2020 februárjában öt évre szóló szerződést kötött a holland egyesülettel, ahová mintegy 13 millió fontért cserébe került. Antony villámgyorsan alapembere lett új klubjának, és a 2020-2021-es szezonban 46 pályára lépés alatt tíz gólt szerzett az Ajax színeiben, míg a legutóbbi kiírásban minden sorozatot figyelembe véve 12 találatot jegyzett 33 mérkőzésről.

Mindemellett a világbajnokságra magát veretlen teljesítménye révén már hónapokkal ezelőtt kvalifikáló brazil válogatottban is egyre több lehetőséget kap, s az új generáció tagjaként a tavalyi bemutatkozása óta Tite kilenc meccsen vette számításba, melyek alatt két gólt szerzett a nemzeti színekben.

A korábbi beszámolók szerint Antony iránt a Premier League-ből a Juventus és a Manchester City is figyelemmel kíséri őt, de a Barcelona és a Paris Saint-Germain vezetői is árgus szemekkel követik fejlődését.