Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli támadójával erősítene az AS Roma! – sajtóhír

A Farkasok az egyik riválisuktól csakliznának el támadót, aki hamarosan szabadon igazolhatóvá válik, ugyanakkor más most lehet vele egyezkedni csapata tudta nélkül.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

A Corriere dello Sport értesülései szerint az AS Roma szeretné leigazolni Dries Mertenst, akinek a szerződése lejár a szezon végén a Napoli együttesével, ennek következtében ingyen kaparinthatja meg az olasz fővárosi csapat.

A 104-szeres belga labdarúgóval szívesen hosszabbítottak volna a nápolyiak, azonban nemhogy fizetésemelést kapott volna, csökkenteni akarták a bérét, így végül nem jutottak egyességre a felek. Azonban a hírek szerint még az Azzurri megpróbálkozik azzal, hogy megtartsák a 35 éves támadót.

Mertens 2013 nyarán igazolt a Napolihoz a PSV Eindhoven csapatától közel 10 millió euróért cserébe, azóta 397 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, amelyeken 148 gólt és 90 gólpasszt jegyzett.

A forrás szerint a rutinos támadó iránt érdeklődik még az AS Roma ősi riválisa, a Lazio is, valamint a PSV Eindhovennél is szívesen látnák újfent.