Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: újabb jelölt a jobbhátvéd posztra! – sajtóhír

A katalán Sport című lap értesülései szerint a Barcánál ugyan továbbra is César Azpilicueta megszerzése a prioritás a védelem jobb oldalára, ugyanakkor ‘olcsóbb’ opcióval is készült a klub. 

Mint ismert, a Chelsea távozóban lévő csapatkapitányát már hosszabb ideje összeboronálták a katalánokkal, azonban mostanában nem hallani előrelépést az ügyben.

Így kerülhetett a képbe az Udinese 24 esztendős jobbhátvédje, a már az argentin válogatott keretébe is rendszeresen meghívót kapó Nahuel Molina.

A Boca Juniorsban nevelkedő, 2020 szeptembere óta Udinében futballozó játékos pusztán az anyagiak terén részben jelenthet alternatívát, hiszen fizetési igényei jóval kisebbek mint Azpilicuetának, ám miután Molina szerződése 2026 nyaráig szól Olaszországban, az Udinese biztosan szeretne ‘jó pénzt’ kapni a játékosért, akit 20-30 millió euró ellenében engedhetnek el a nyáron.

Az olasz Tuttosport is beszámolt már a Barca-vonalról, megjegyezve azonnal, hogy a Barca most még vár Azpilicueta döntésére, ám a későbbiekben, az anyagi nehézségek ellenére, léphetnek a jobbhátvéd-keresésben.