Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette rekordigazolását a Liverpool – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Liverpool csapata a kedd esti órákban bejelentette a hosszú ideje várva várt sztárcsatár leigazolását…

A Liverpool csapata a kedd esti órákban bejelentette, hogy szerződtette a Benfica uruguayi gólgyárosát, a régóta kiszemelt Darwin Núnezt.

A kiszivárgott információk szerint a “vörösök” 75 millió eurót fizetnek a játékosért, az összeg a bónuszokkal együtt a 100 millió eurót is elérheti, míg megállapodása 2028-ig szól.

“Igazán nagy öröm számomra, hogy itt lehetek. A Liverpool egy fantasztikus csapat, mellyel minél több trófeát szeretnék nyerni az elkövetkezendő évek során” – fogalmazott a frissen aláíró gólgyáros.

A 22 esztendős uruguayi támadó három szezont töltött az európai kontinensen, ebből két idényt húzott le a lisszaboni csapatnál. Núnez minden sorozatot figyelembe véve 85 mérkőzésen 48 gólt szerzett a “sasok” színeiben, melyből 41 meccsen 34 találatot a legutóbbi idényben vállalt. Nunez a portugál bajnokság előző kiírásában 26 találata túlnyomórészét a helyi liga nem éppen versenyképes csapatai ellen szerezte, ám emellett tíz mérkőzés alatt hatszor tudott eredményes lenni a Bajnokok Ligájában.

Núnez hazájában a patinás Peñarol csapatában nevelkedett, míg 2019-ben a spanyol másodosztályú Almería hívószavára szerződött Európába.

A tehetséges támadó 2019-ben mutatkozott az uruguayi nemzeti csapatban, eddig 11 mérkőzés alatt kétszer tudott eredményes lenni.