Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított veterán kapusával a Man. City! – hivatalos

További egy évvel meghosszabbított az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a veterán kapus, Scott Carson szerződését – számolt be róla hivatalos csatornáin a klub. 

A következő szezonban is marad a Manchester City kötelékében a korábbi angol válogatott hálóőr, Scott Carson. Ahogy már említettük, a csapat egy évvel hosszabbította meg eredetileg idén lejáró kontraktusát. Nem mellesleg Carson már 2019 nyara óta a klub kapusa, igaz egészen 2021-ig csak kölcsönben volt a Citynél Derby Countytól, majd ezt követően csatlakozott végleg az együtteshez. 

Scott Carson pályafutása során megjárta többek között a Leeds Unitedot, a Liverpoolt, az Aston Villát és a West Bromot is. Bár már 2005-ben bekerült az angol válogatott keretébe, illetve ott volt a 2006-os világbajnokságon is, de csak 2007 novemberében debütált, összesen 4 találkozón kapott lehetőséget. Carson a Premier League-ben 146, míg a Championshipben 260 mérkőzésen védett. A Liverpool tagjaként FA-kupát és Bajnokok Ligáját nyert, míg a Manchester Cityvel két bajnoki címet és szintén két Ligakupát.