Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea helyett a Barcelonát választaná a francia védő – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a korábban hosszú ideje a Chelsea-vel hírbe hozott védő Barcelona csapatát választaná…

(Photo By Ivan Terron/Europa Press via Getty Images)

Az ESPN információi szerint a Sevilla francia hátvédje, Jules Koundé a Chelsea helyett a Barcelona csapatában szeretné folytatni pályafutását.

A 23 éves francia középhátvéd napjaink egyik legfelkapottabb hátvédje, a szakértők véleménye szerint posztja nagy sztárja lehet világviszonylatban az elkövetkezendő évek során. Koundé 2019 nyarán 25 millió euróért cserébe szerződött az andalúziai gárdához a Girondins Bordeaux-tól, jelenlegi kenyéradója még 2024-ig bír vele szerződéssel, azonban úgy tűnik, hogy idén nyáron értékre akarják váltani őt. A francia válogatottban is szereplő benini származású védő fiatal kora ellenére az elmúlt három szezonban csaknem száz bajnokin lépett pályára Julen Lopetegui nagyokat rendre veszélyeztető csapatában, összesen 133 pályára lépést vállalt.

A kiszivárgott információk szerint Koundé szerződésében 80 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ezt az összeget kéne kifizetnie érte nyáron az új csapatának.