Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Budapestre látogatott a Juventus legendája

A szerdai napon sajtótájékoztatót tartott a hazánkba látogató egykori olasz világbajnok klasszis…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus egykori klasszis játékosa, Alessandro Del Piero a CIB Italia Focitábor fővédnökeként Magyarországra látogatott:

“Nagy büszkeséggel tölt el, hogy itt lehetek és részem lehet ebben a fantasztikus focitábor kezdeményezésben. Mind a közvetlen partnereink, mind a színfalak mögött dolgozók is óriási köszönetet érdemelnek. Köszönöm a szép számban megjelenő újságíróknak, hogy hírét viszik e kezdeményezésnek. Szülőként is mondhatom, hogy mindent megteszünk a gyermekekért.”

Az idén negyedik alkalommal meghirdetett, 10-14 éves lányok és fiúk számára kiírt, június 20. és 24. között megrendezésre kerülő focitáboron elsősorban a hátrányos helyzetű települések iskoláinak tanulói vehetnek majd részt, a CIB Bank és a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával.

“A kezdeményezéssel szerettünk volna olyan tehetségeknek lehetőséget biztosítani, akik nem feltétlenül tudnának részt venni egy ilyen rendkívül magas szakmai színvonalú edzésprogramban. A tábor éppen azért teljesen ingyenes a résztvevő gyerekek számára, hogy az anyagiak ne jelenthessenek akadályt senki számára a részvételben” – említette Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója.