Lukaku egyre közelebb a visszatéréshez – sajtóhír

Az olasz átigazolási szakértő adott friss tájékoztatást arról, hogy hogyan haladnak az Inter és a Chelsea közti tárgyalások…

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Gianluca Di Marzio aktuális helyzetjelentése értelmében Romelu Lukaku minden eddiginél közelebb áll ahhoz, hogy hamarosan újra az Inter játékosa legyen. Az olasz transzferguru arról adott tájékoztatást, hogy a milánóiak 5 millió eurót ajánlottak a belga támadó kölcsönvételéért, a Chelsea vezetése azonban ennél valamivel többet, 15 millió euró körüli összeget kérne, így további egyeztetéseket folytatnak egymással.

A 29 esztendős erőcsatár az elmúlt szezonban 44 tétmérkőzés alatt 15 gólt szerzett az londoni klub színeiben, de így is messze volta legjobb formájától, és a korábbi kijelentései, valamint a beszámolók értelmében arra következtethetünk, hogy egyáltalán nem érzi jól magát Angliában. Többször is kijelentette, hogy vissza szeretne térni a milánói csapathoz. Lukaku korábban 2011 és 2014 között már állt a Chelsea alkalmazásában, akkor azonban szintén nem tudott gyökeret verni magának, így múlt nyáron 97.5 millió font ellenében annak reményében váltott klubot, hogy másodjára bizonyítani tudja rátermettségét a Stamford Bridge-en, amely azonban egyelőre nem sikerült.

Lukaku az előző két szezon alatt 95 mérkőzésen 64 gólt szerzett az Inter színeiben, a gyengébb éveit követően újra felépítette magát náluk, azonban tavaly nyáron általános meglepetésre maga mögött hagyta az olasz bajnokot, melyhez saját bevallása szerint azóta is visszavágyik.