Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leigazolta a kiszemelt középpályást a Spurs – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Tottenham együttese a péntek délutáni órákban bejelentette legújabb igazolását…

A Tottenham együttese megerősítette, hogy 2026-ig szóló szerződést kötött a Brighton & Hove Albion csapatától érkező mali válogatott középpályással, Yves Bissoumával.

A 25 éves középpályás az elmúlt négy idény alatt összesen 124 fellépést vállalt a “sirályok” mezében és posztján az angol bajnokság (Premier League) legjobbjai közé emelkedett, eközben hat gólt szerzett. Bissouma korábban Európában a Lille OSC együttesében szerepelt, ahol két év alatt 55 fellépést vállalt 2016 és 2018 között. Az elmúlt hetekben a megszerzéséért több angol élcsapat vívott egymással licitháborút, de az elmúlt napokban már a londoniakat írták a legfőbb esélyesnek érte, akik a híresztelések szerint 29 millió euró körüli összeget fizettek a játékos szolgálataiért.

Bissouma 2015 óta 27 találkozón szerepelt hazája válogatottjában, melyben három találatot regisztrált.

A Tottenham ezzel már a harmadik igazolását hajtotta végre a nyári átigazolási időszakban Ivan Perisic és Fraser Forster megszerzése után.