Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Frankfurt védőjével erősítene a Tottenham! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese az Eintracht Frankfurt védőjével, Evan Ndickával erősítené meg a keretét.

(Photo by Christof Koepsel/Getty Images)

A Foot Mercato legfrissebb beszámolója alapján a Tottenham együttesét vezető Antonio Conte mindenképp szeretne még erősíteni a csapata védelmén. A hírek szerint erre a feladatra a Frankfurt játékosát, Evan Ndickát szemelte ki. A francia védő hosszú évek óta a német gárda oszlopos tagja, és ebben a szezonban is kiemelkedő szerepe volt abban, hogy a Frankfurt megnyerte az Európa-ligát. A 22 esztendős játékos iránt nem csupán a Spurs érdeklődik, hanem a Marseille is, de a források alapján Ndicka a Premier Leaguebe szeretne igazolni. A transzfert elősegítheti az a tény is, hogy a védő szerződése a következő nyáron lejár a Frankfurtnál, így még ebben az átigazolási szezonban értékesíteniük kell őt, ha szeretnének komoly bevételt látni belőle.

Evan Ndicka 2018 nyarán igazolt a Frankfurthoz az Auxerre csapatától 5,5 millió euróért. A védő azóta 139 mérkőzésen lépett pályára a Frankfurt mezében, amelyeken 10 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.